Evo-Cleaner by Evo imobiliare, firmă servicii de curățenie în Iași.

Evo-Imobiliare este agenția imobiliară din Iași ce a dezvoltat și propulsat brandul  EvoCleaner către succes prin servicii de curățenie profesională în Iași și împrejurimi, servicii personalizate de cea mai înaltă calitate pentru curățenia generală și de întreținere pentru apartamente, birouri, spații comerciale și industriale și ansambluri rezidențiale.

Evo Imobiliare fiind o companie imobiliară ce a pus bazele serviciilor de curățenie Iași Evo Cleaner, deoarece activând deja în industria imobiliară am înțeles exact care sunt nevoile clienților. De aceea serviciile de curățenie oferite de Evo Cleaner sunt servicii de curățenie profesionale la nivelul premium.

Dacă sunteți în căutarea unei firme de curățenie din Iași cu servicii de calitate premium, puteți apela fără griji la serviciile de curățenie oferite de Evo Cleaner.

Dacă sunteți în căutarea unei firme de curățenie din Iași, ce oferă servicii de curățenie la cel mai mic preț doar pentru a fi competitori, atunci, Evo Cleaner nu este firma de curățenie potrivită pentru dumneavoastră.

Evo Cleaner este firma de curățenie axată pe servicii de curățenie de calitate!

Echipa de profesioniști Evo-Cleaner , lucrează individual cu fiecare dintre clienți pentru a crea planul personalizat de curățenie, optim pentru fiecare tip de companie sau persoană fizică. Garanția calității Evo-Cleaner  o constituie personalul calificat și procedurile eficiente.

Evo-Cleaner  folosește echipamente profesionale de curățenie destinate igienizării oricărui tip de imobil.
Echipa de curățenie Evo-Cleaner are doar personal calificat de încredere, cu un cazier fiscal și juridic curat, persoane integre și cu bune maniere.

Echipa noastră de curățenie vă ajuta să economisiți timp, efort și stres.

Misiunea echipei de curățenie Evo-Cleaner din cadrul agenției Evo-Imobiliare, este să ofere servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, prin oferte personalizate, bazată pe orientarea către clienți și asigurarea nevoilor de curățenie ale acestora.

Evo-Cleaner , servicii de curățenie Iași în apartamente și vile
Savurați plăcerea timpului liber și lăsați serviciile de curățenie în mâna profesioniștilor!
Profesioniști care îți garantează o curățenie imaculată în fiecare tip de imobil, garsoniere, apartamente, case, vile, birouri, spații comerciale și industriale.

Evo-Cleaner  este o firmă de curățenie din Iași, ce oferă servicii de curățenie așa cum vă doriți de fiecare dată.
Curățenia generală pentru apartamente și vile include aspirarea și curățarea mochetelor covoarelor, canapelelor și fotoliilor, ștergerea prafului de sub acestea, ștergerea de praf cu soluții protectoare și antistatice a mobilierului,  aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor, spălarea pardoselilor, ștergerea prafului de pe decorațiuni, golirea și curățarea scrumierelor, spălarea ușilor, tocurilor, plintelor, spălarea geamurilor și a pervazurilor, curățarea prizelor și întrerupătoarelor, curățarea petelor de pe pereții lavabili, ștergerea prafului din biblioteci prin scoaterea fiecărei cărți, curățarea de praf, curățarea rosturilor de la gresie, curățarea, spălarea și dezinfectarea obiectelor sanitare, spălarea scărilor, teraselor, curățarea aragazului (exterior), a hotei, cuptorului cu microunde și a întregului mobilier de bucătărie, strângerea și depozitarea gunoiului, aerisirea și odorizarea încăperilor.

Evo-Cleaner servicii de curățenie Iași pentru firme.
Evo-Cleaner  oferă servicii de curățenie și întreținere  pe baza de abonament.
Curățenia de întreținere se poate efectua pe bază de abonament, săptămânal, bisăptămânal, lunar, sau în funcție de necesitățile clientului.
Curățenia de întreținere include, șters praful de pe mobilier și tehnică de calcul,aspirat lustruit pardoseală,măturat cai de acces, igienizat grupuri sanitare, șters oglinzi, eliminat amprente, spălat veselă, strâns – degajat gunoiul, odorizat încăperi.

Evo-Cleaner servicii de curățenie Iași după constructor.
Curățenie după constructor
Imediat după terminarea lucrărilor de construcții curățenia este inevitabilă.
Echipa de curățenie Evo-Cleaner văvine în ajutor cu servicii de curățenie profesionale.
Firma noastră decurățenie dinIași  Evo-Cleaner vă pune la dispoziție servicii de curățenie după constructor. De cele mai multe ori o sarcina detestată de toți. Serviciile de curățenie după constructor este o activitate pe care noi o realizăm rapid cu organizare profesională.

Petele de vopsea, reziduri, ambalaje, resturi de la materialele folosite în construcții vor dispărea în cel mai scurt timp și va oferă  plăcerea de a va bucură din plin de aspectul nou al locuinței sau spațiului dumneavoastră.
Scăpați de stresul, efortul inutil și timpul pierdut pentru a curată în urmă constructorului lăsând asta în seama  echipei noastre de curățenie Evo-Cleaner .

Serviciile de curățenie Evo-Cleaner cuprind curățarea urmelor de var, vopsea, aspirarea și lustruirea suprafețelor, curățarea tocurilor și a geamurilor, degajarea gunoiului, curățarea și dezinfectarea suprafețelor din baie și bucătărie, aerisirea și odorizarea încăperilor etc.

Nu ezită să contactezi firma de curățenie Iași Evo-Cleaner.

TOP