Noi suntem Evo Cleaner- Lucrăm cu oameni, pentru oameni!

Firma de curățenie Evo Cleaner realizează satisfacția totală a clienților prin serviciile oferite.

Oferim angajaților noștri instruirea, echipamentele și consumabilele adecvate de care au nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile în modul cel mai competent pentru a oferi servicii de curătenie de maximă excelență în Iași și împrejurimi.  Tratarea agenților de curătenie cu respect și apreciere și prin crearea unui mediu de lucru pozitiv, angajații noștri sunt, în mod natural, mai înclinați să performeze la niveluri de vârf.

Succesul companiei noastre de curătenie Evo Cleaner nu este definit doar de un set de numere în fiecare lună, ci mai degrabă de cât de mulțumiți sunt angajații și clienții noștri. Credem că există o corelație directă între cele două și, ca urmare, deciziile zilnice se bazează pe obținerea unor note mari de ambele parti.

Prea des, în industria de curătenie unii încearcă să reușească pur și simplu oferind servicii de  curătenie la cel mai mic preț. La rândul lor, acele companii trebuie să plătească salariul minim, iar salariul minim oferă rezultate minime. Aici, la Evo Cleaner compania nostră de curățenie din Iasi, oferim salarii, bonusuri și beneficii cu mult peste media industriei, atrăgând astfel persoane excepționale care oferă servicii excepționale.

PUNCTELE NOASTRE FORTE:

FLEXIBILITATE

FLEXIBILITATE companiei de curătenie Evo Cleaner Înțelegem că fiecare companie este unică și poate avea un set diferit de nevoi și așteptări. Evo Cleaner colaborează îndeaproape cu clienții în găsirea celor mai eficiente soluții din punct de vedere al costurilor, oferind în același timp un nivel de servicii de curățenie care va produce un mediu de lucru curat și sănătos, precum și unul care proiectează investiția de capital pe care ați făcut-o în unitatea dvs. Programele de curățenie Evo Cleaner se pot oferi Zilnic, Săptămânal, Lunar, dar și program special.

SECURITATE

Tot personalul companiei de curățenie din Iasi poarta echipament în timp ce se afla în unitatea dvs. Tot personalul companiei de curățenie din Iasi Evo Cleaner, trece prin examinarea atentă și utilizarea căutărilor naționale de fonduri penale (sunt fără cazier judiciar sau fiscal), sunt examinați medical.

SPECIALISTUL

Echipa de conducere și de supraveghere experimentată a companiei de curățenie Evo Cleaner din Iasi efectuează control al calității în întreaga clădire, spatiu, apartament sau casă pentru a vă asigura că primiți cel mai înalt nivel de servicii de curățenie posibil.

De ce să externalizați nevoile dvs. de curățenie către cumpania noastră de curățenie Evo Cleaner?

Este probabil ca Evo Cleaner, compania noastră de curățenie să fie mult mai eficientă în modul în care realizează. Aceste servicii. Ne concentrăm pe nevoile dvs. de curățenie și suntem experți.

Companiile investesc o mulțime de bani în facilitățile lor de curățenie, iar firma de curățenie din Iasi Evo Cleaner poate ajuta la protejarea acelei investiții, menținându-l în compania dumneavoastră în mod corespunzător. Vă vom ajuta să vă evaluați nevoile de curățare și să vă recomandăm serviciile de curățare care au sens pentru tipul dvs. de mediu și modul în care este utilizat.
Ne gândim întotdeauna la diferența de abordare și strategie în timp ce lucrăm cu birouri mici, apartamente, case, blocuri noi sau cele mai mari clădiri ale companiilor din Iasi. Acesta este motivul pentru care nu cităm orbește cifrele prin telefon pentru a determina un cost lunar sau pentru un servicu de curățenie. Vom trimite un reprezentant Evo Cleaner pentru a vă întâlni și pentru a vă evalua nevoile. Vom crea apoi o propunere care este unică pentru dvs.

Prin menținerea aceluiași personal de curățenie Evo Cleaner în unitatea dvs, suntem capabili să îl curățăm foarte eficient și cu un nivel de calitate neîntrecut de alte companii de curățenie din Iași. Compania de curățenie din Iași Evo Cleaner, utilizează cele mai performante ustensile și agenți de curățare.
Un mediu curat va fi unul sănătos și este posibil să reducă absențele legate de boli și să crească productivitatea și confortul.

Compania de curățenie Evo Cleaner poate oferi, de asemenea, servicii de curățenie specializate, trebuie doar sa ne comunicați dorințele.

TOP