Curatenie pre-listare si pre-vanzare in Iasi

În calitate de companie imobiliară si companie cu servicii de curățenie premium din Iași, înțelegem importanța unui imobil curat, impecabil,  pregătit pentru vânzare.

Dezvoltatorii imobiliari și agențiile imobiliare din Iasi au încredere în serviciile de curățare profundă ale companiei Evo Cleaner pentru a oferi clienților lor liniște și impactul surprinzător că locuința lor arată cel mai bine atunci când contează cel mai mult.

Înțelegem că nevoile de curățare a proprietăților imobiliare ale casei dvs. sunt unice, așa că, pentru a îmbunătăți acest serviciu și a face casa dvs. să strălucească cu adevărat, pur și simplu oferim orice sarcini suplimentare de detaliere pentru a satisface cerințele individuale ale casei dvs. În plus față de serviciile noastre de curățenie de lux.

Motive pentru care agenții imobiliari de succes folosesc serviciile de curățenie

Agenții imobiliari pot folosi numeroase strategii pentru a ajuta la strălucirea unei proprietăți, dar curătenia impecabilă și covoarele noi pot îmbunătăți atât de mult o proprietate prăfuită și murdară. Curățenia este primul lucru pe care cumpărătorii îl observă despre o proprietate la primul impact, iar o casă curată comunică instantaneu valoarea. Deci, indiferent dacă este o vânzare prin executare silită, o proprietate recent renovată sau o casă de vis nou-nouță, serviciile de curățenie sunt secretul dvs. pentru succes!

Faceți-o pregătită pentru piață

Un imobil  trebuie să fie curat înainte de a intra pe piață imobiliară spre vânzare. Uneori, proprietarii se mișcă grăbiți sau pur și simplu nu țin cont de acest aspect - deci este treaba ta să obții o curățenie impecabilă înainte de a face fotografii pentru listare sau de a invita cumpărătorii potențiali să vadă proprietatea. Serviciile companiei noastre  de curățenie Evo Cleaner sunt temeinice și acționează rapid, astfel încât să puteți obține proprietățile valoroase pe piață mai devreme.

O mutare curată

Câțiva cumpărători au făcut turul casei și, în ciuda eforturilor depuse, praful s-a instalat și murdăria a fost așternută de-a lungul întregii case. Oferta unui cumpărător a fost acceptată și sunt aproape de încheierea tranzacției... dar cumpărătorul a exprimat că trebuie să se mute cât mai curând posibil. Nu intra în panică! Poți conta pe serviciie companiei noastre de curățenie din Iași.

Asigurați-vă și programați o curățenie generală înainte de mutare; clienții tăi nu vor uita gestul și îți vei construi o reputație de excelență și generozitate.

Curățarea post-construcție

Dar ce zici de proprietăți noi din Iași? Sigur sunt curate, nu? Greșit.

Chiar și casele sau apartamentele noi adună praf si mizerii în timpul vizionărilor și, în timp ce antreprenorii se străduiesc să-și lase proiectele rezidențiale curate și complete, un pic de praf de construcție este inevitabil.

Cumpărătorilor care caută proprietăți noi le place să vadă aceste detalii de curățenie impecabilă ca o confirmare a noutății. Cu toate acestea, un serviciu de curățenie poate fi ideal pentru a curăța praful de construcție și pentru a aduna elementele suplimentare ale constructoruluim  care pot arăta dezordonate, în loc să reflecte amabilitatea constructorului.

Un cadou pentru noii proprietari de case

Profitați de această ocazie pentru a oferi clienților dvs. o curățenie de către Evo Cleaner, compania de curățenie din Iași cu rezultate premium și rapide.

Oferim curățenie profundă, vizite regulate și curățare la domiciliu special pentru clienții dvs. Serviciile noastre de curățenie pot fi cadoul de felicitare perfect, iar clienții dvs. își vor aminti cu zâmbetul pe buze.

firma-de-curatenie-evocleaner-iasi-9
TOP