Curatenie dupa constructor in Iasi

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR, post-construcție
Fie sunteți dezvoltator imobiliar sau tocmai ați renovat...

Chiar dacă tocmai ți-ai renovat casa, apartamentul, spațiul sau biroul - totul este aproape cum ți-ai imaginat, cu excepția că mai este un obstacol de traversat.
Peste tot este murdărie, praf și resturi. Semnele lucrării constructorului sunt lăsate pe toată podeaua.
Fie că este vorba de un proiect mare sau mic prin care tocmai a trecut imobilul dvs, va fi necesară o curățare profundă post-renovare pentru a vă bucura de spațiul dvs într-un mediu plăcut.

DE CE AR TREBUI SĂ ANGAJEZI O COMPANIE PROFESIONISTA PENTRU NEVOILE TALE DE CURĂȚENIE DUPA RENOVATOARE
Luați în considerare angajarea unei firme de curățenie pentru a face corect acest lucru! Cel mai mare motiv de care ați putea beneficia pentru alegerea unui serviciu profesional de curățenie, este că avem echipamentele necesare și timpul disponibil pentru a vă curăța bine imobilul dvs..
De multe ori, resturile care rămân dintr-un proiect de construcție sau renovare nu sunt luate în considerare de către aspiratoarele de uz casnic.

Dacă faceți poze în domiciliu după renovare / construcție sau intenționați să vă organizați imobilul pentru a fi introdus pe piața imobiliară din Iasi sau Romania, pentru a posta imobilul spre închiriere sau spre vânzare, este o idee bună să vă curățați imobilul profesional.
Evo Cleaner este pe deplin pregătit să facă față oricărei lucrări - avem experiență, protocoale, echipamente, timp și încredere pentru a face curățenie până la ultimul detaliu.

În funcție de dimensiunea spațiului, se poate face o curățenie amănunțită în timpul zilei sau noapte. Lucrăm rapid pentru a îndepărta toată murdăria care stă așezată pe suprafața noului imobil, astfel încât să te poți îndrepta spre țelul propus.
Evo Cleaner în calitate de firmă de curățenie premium din Iași, oferă servicii complete de curățenie premium și o experiență superioară de servicii de curățenie pentru clienți.
Curățenia zonelor comune ale clădirii dvs. este o reflectare directă a standardelor înalte și a excelenței condominiului dvs. și a rezidenților care locuiesc acolo.
De la garajul subteran de parcare până la terasa de pe acoperiș, echipele noastre de curățenie asigurate și instruite profesional,se asigură că întreaga clădire primește cel mai bun nivel de curățenie.

Echipa Evo Cleaner, agentii noștri profesioniști, prietenoși și politicoși sunt profund dedicați calității muncii lor, utilizând în același timp produse și tehnici pentru a promova un imobil mai curat. Vă garantăm că echipele noastre de curățenie vor acorda atenție fiecărui detaliu, chiar și celor pe care nu le-ați observat încă.
Înțelegem că nu există două clădiri care să aibă aceleași nevoi de curățare, motiv pentru care creăm planuri de curățenie personalizate pentru a ne asigura că primiți doar serviciile de curatenie de care aveți nevoie. Toate sarcinile sunt organizate și supravegheate cu o listă de verificare zilnică, săptămânală și lunară.

Cu mai mult dedicare Evo Cleaner a dezvoltat o excelență comercială în furnizarea de rezultate remarcabile atunci când vine vorba de servicii de curățenie rezidențiale sau de case. Diferențialul care ne ajută să ieșim în evidență este că modul în care ne facem profesia, a fost dezvoltat după standarde pe care vrem să le trăim. Ceea ce vrem să spunem prin aceasta este aceasta: când am terminat cu treaba noastră, putem să ne așezăm și să ne bucurăm fericiți de spațiu așa cum am face, ca și cum ar fi propria noastră casă!

Există o mulțime de firme cu servicii de curățenie din care să alegeți - ceea ce este important atunci când alegeți serviciul de curățare potrivit pentru dvs. este găsirea celor care vor acorda atenție detaliilor pe care nu credeți că le vor observa alții. Sigur, majoritatea companiilor vor face lucrurile majore: șterge podeaua, curăță toaleta, șterge vanitatea băii. Ce zici de locul de după colț din sufrageria ta ascuns în spatele raftului unde îți ascunzi cablurile electrice? Acolo este garantat că există praf. Ce zici de ștergerea fiecărei bucăți individuale de jaluzele de la fereastra ta? Poate că se formează o mică pânză de păianjen în colțul tavanului din dormitor. Aceste mici detalii care, dacă sunt trecute cu vederea, se vor adăuga și vă vor lăsa să vă întrebați: mi-a curățat bine casa firma de curățenie ?

firma-curatenie-dupa-constructor-iasi
TOP